Visie

Herkent u dit? Administratiekantoor Opitulare kan u helpen!

Administratiekantoor Opitulare een kantoor met visie.

Veel kleinere of startende ondernemers (ZZP-ers/eenmanszaken) zijn keihard aan het werk om of een zaak op te bouwen en/of het hoofd boven water te houden. Meestal zijn er wel plannen om de administratie bij te houden. Dat doe ik vrijdagavond of zondagochtend wel even is, door Administratiekantoor Opitulare, een veel gehoorde kreet. In veel gevallen gaat dat goed maar in veel gevallen helaas niet.

Het gebeurt regelmatig dat na een aantal maanden de administratie een enorme stapel papieren in een map of bakje is. En eigenlijk kun je dan niemand kwalijk nemen. Het is immers je vak niet en je interesses liggen heel ergens anders.

Opitulare is vroeg middeleeuws Latijn en betekend met hulp van. Dat is namelijk waar Administratiekantoor Opitulare voor staat: administratieve hulp zoals u die wenst. Hulp voor u maar ook met u. Administratiekantoor Opitulare maakt geen vage afspraken, onze visie is geen uurtje factuurtje maar openheid en duidelijkheid.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u via het contactformulier uw gegevens door geeft dan neem ik snel met u contact voor het maken van een afspraak. Deze afspraak vindt plaats op een moment dat het u uitkomt. Als dat ‘s-avonds is dan kan dat gewoon. Vind u het prettig dat ik naar u toekom. Ook dat is geen probleem.