Tarieven ZZP-er en particulier

Administratiekantoor Opitulare houdt van duidelijkheid.

 

Daarom maken we vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Dat is wel zo fijn. Daarom heeft administratiekantoor Opitulare verschillende duidelijke tarieven ontwikkeld naar aanleiding van uw behoefte. Kunt u veel zelf dan hebben we een voordelig all-in tarief. Ook heeft een particulier andere administratieve hulp nodig dan een ZZP-er.

 

ZZP-ers

Administratiekantoor Opitulare heeft voor ZZP-ers voordelige all-in tarieven. Met een all-in tarief betaal je maandelijks een vast bedrag voor een pakket van werkzaamheden. Dat is duidelijk en geeft zekerheid. Voor informatie over onze all-in pakket klik hier Liever geen all-in pakket? Ook dat is mogelijk. Administratiekantoor Opitulare hanteert hiervoor een scherp uurtarief. Voor meer informatie klik hier.

Particulieren

Belastingaangifte

Een particulier heeft aan heel andere werkzaamheden behoefte. Wilt u bijvoorbeeld de jaarlijkse belastingaangifte door Administratiekantoor Opitulare laten doen. Natuurlijk hebben we ook hiervoor een duidelijk en voordelig tarief voor u. Voor meer informatie over het invullen van uw belastingaangifte klik hier.

Toeslagen

Heeft u of denkt u recht te hebben op huur- of zorgtoeslag? Administratiekantoor Opitulare kan de huur- of zorgtoeslag voor u aanvragen of op uw verzoek wijzigen. Klik hier voor de tarieven.

Zonnepanelen

Als u zonnepanelen heeft  laten leggen heeft recht op teruggave van de BTW hierover. Administratiekantoor Opitulare kan dit volledig uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de benodigde BTW aangiften in het jaar van plaatsing gedaan worden en ook verzorgen wij de aanvraag voor de vrijstelling voor de volgende jaren. Klik hier voor de tarieven.