Ook voor een particulier kan Adminstratiekantoor Opitulare veel betekenen:

Belastingaangifte:

particulieren belastingaangifte

Elke jaar moeten miljoenen Nederlanders belastingaangifte doen. Is het invullen van het jaarlijkse inkomstenbelastingformulier voor u een jaarlijkse pijniging? Administratiekantoor Opitulare vult al jaren voor vele particulieren de belastingaangifte in. Dit doe ik tegen een vooraf afgesproken tarief, dus geen verrassingen achteraf over de prijs.

Klik  Calendar-icon voor het maken van een afspraak.

Administratiekantoor Opitulare kan ook de aanvraag/wijziging voor zorg en/of huurtoeslag voor u regelen.

Plannen om een bedrijf te beginnen:

Bent u al jaren van plan om naast uw baan een (partime) bedrijf te beginnen? Administratiekantoor Opitulare kan u adviseren bij het starten hiervan. Te denken valt dan aan de keuze van rechtsvorm, het beginnen van een administratie. En nog veel meer.

Zonnepanelen

Als u zonnepanelen heeft  laten leggen heeft recht op teruggave van de BTW hierover. Administratiekantoor Opitulare kan dit volledig uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de benodigde BTW aangiften in het jaar van plaatsing gedaan worden en ook verzorgen wij de aanvraag voor de vrijstelling voor de volgende jaren. Informatie over de tarieven vind u hier

Inzicht:

Administratiekantoor Opitulare kan u inzicht geven in een moeilijke financiële situatie. Dit doe ik door samen met u naar uw  inkomsten en uitgaven te kijken. Door met andere ogen naar uw uitgavenpatroon te kijken is het meestal mogelijk om tot besparingen te komen. Op deze manier is het mogelijk besparingen te realiseren waardoor uw financiële situatie verbeterd.

Duur? Nee, Administratiekantoor Opitulare maakt vooraf met een duidelijke afspraak over de kosten.

En ook voor particulieren is het eerste gesprek gratis. Om de klanten van Administratiekantoor Opitulare op de hun wenken te kunnen bedienen beperk ik mijn werkgebied tot de regio Tilburg