Vanwege corona (Covid-19) zijn er helaas een aantal beperkingen in onze samenleving op dit moment. Ook bij Administratiekantoor Opitulare

1: Heeft Administratiekantoor Opitulare eerder een aangifte inkomstenbelasting verzorgd en zijn er voor u het afgelopen jaar geen grote veranderingen? Dan kunt U kunt er altijd voor kiezen om u benodigdheden voor de aangifte af te geven of te mailen. Wij zullen daarna uw aangifte samenstellen. Daarna mailen wij u de conceptaangifte en de factuur. Nadat u de factuur heeft betaald zullen wij de aangifte indienen en u de definitieve aangifte mailen.

2: Zijn er wel grote wijzigingen, bijvoorbeeld uw huis verkocht. Dan kunt u een afspraak maken via de portal. Kom altijd alleen. Blijft thuis als u verkouden bent, koorts heeft of andere corona gerelateerde klachten.

3: Bent u nieuwe klant? Maak dan een afspraak via de portal. Kom alleen. Indien u een (fiscale-) partner heeft laat ook die dan een machtiging invullen.

Bij binnenkomst is het dragen van een mond-neusmasker verplicht. Op het kantoor neemt u plaats op de daarvoor bestemde stoel. Als u zit is het dragen van een mond-neusmaker niet verplicht. Omdat het kantoor en de verkeersruimte na uw bezoek volledig gereinigd en ontsmet worden is het aantal bezoekers ernstig beperkt. Wij vertrouwen op u begrip hiervoor.

Met vriendelijke groeten